Katy De Busschere

Als moeder en motor van een kroostrijk gezin weet Katy haar maaltijden steeds weer te kruiden met ervaring en variatie. De volwassen eters kunnen daarenboven altijd rekenen op een perfect bijpassend wijntje aangezien zij ook een gediplomeerd sommelier is.

Professioneel is Katy bezig met zaken die niets met horeca te maken hebben, maar die wel eens zwaar op de maag kunnen liggen: bankieren, makelaardij in vastgoed, financiële- en successieplanning… In het weekend, in het hoogseizoen en op feestdagen ruilt zij met plezier het bancaire voor het culinaire en steekt ze meer dan één handje toe in Golf "Hof ter Hille", de Rimini, Bière sur Mer en dCouvert.

Jeroen Nuytten

Jeroen leerde koken en bedienen in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde.

Tijdens zijn stages had hij een zalige tijd in de zalen van Hostellerie Klokhof (Kortrijk) en Hotel Ter Duinen (Oostduinkerke) en bakte hij er alles van in de keukens van De Blauwe Hoeve (Kortrijk) en Restaurant De Maretak (Adinkerke).

In juni 2011 ruilde Jeroen het label van ‘leerling op de schoolbank’ voor dat van ‘meester aan het fornuis’. Hij realiseerde de overname van ’t Wit Zand in Sint-Idesbald en zorgde er meteen voor een gesmaakte make-over van zowel pand als menukaart. Het geheel werd vervolgens omgedoopt tot Bière sur Mer.

Ondertussen leidt hij ook de keukens van de brasserie en het restaurant in Golf "Hof ter Hille" en superviseert hij, geassisteerd door Chef Ward Sesier, Bière sur Mer en dCouvert.

Wesley Parmentier

Chef Wesley volgde zijn opleiding aan het vermaarde Ter Duinen in Koksijde, het neusje van de zalm onder de hotelscholen.

Hij liep stage in onder andere Restaurant Beukenhof (Oostduinkerke), De Zilveren Zwaan (Zuienkerke) en het Spaanse La Chaca (Alicante).

Professioneel in de potten roeren deed hij voor het eerst in de keuken van De Karmeliet in Brugge, aan de zijde van driesterrenchef Geert Van Hecke. Tijdens deze periode gaf Wesley niet alleen zijn klanten maar ook zijn ogen flink de kost en deed zo een schat aan culinaire ervaring op.

De keuken die hij in de Rimini brengt, is een combinatie van klassiek en persoonlijk. Toch voedt hij ook de behoeftes van de meer avontuurlijke eters met zijn ‘suggesties van de Chef’.

Anne-Sophie Nuytten

Maître Anne-Sophie liep school in Ter Duinen in Koksijde, waar zij de diploma’s van kok en sommelier behaalde.

Zij deed stage in onder andere Hostellerie Klokhof (Kortrijk), Royal Latem Golf Club (Sint-Martens-Latem) en Le Dauphin in Moraira (Spanje) en “bevrouwde” er zowel de zaal als de keuken.

Anne-Sophie wil niet schitteren door sterren te behalen maar door haar klanten als sterren te behandelen. U zult haar en haar zaalteam dan ook nooit horen pruttelen als een grote groep à la carte wil eten of als een menu moet worden aangepast voor kleine (en minder kleine) kindjes.

“In de Rimini is de klant koning. Een vorstelijke maaltijd en een royale glimlach tijdens de bediening zijn dus het minste wat wij hem kunnen geven.”, aldus Anne-Sophie.

Voor Golf "Hof ter Hille" ontdooide zij nog eens de kokkin in zichzelf en dacht samen met alle Chefs mee over de menukaarten van het restaurant en de brasserie.